‘'YENİMAHALLE'YE GÜNEŞ YENİDEN DOĞACAK''

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan KON TV'de yayınlanan Ankara Konuşuyor programına katıldı.

Magazin 24.01.2014 00:57:28 0
‘

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan KON TV’de yayınlanan Ankara Konuşuyor programına katıldı.

 Adem Ceylan programın başında kendisi ile ilgili ve bu güne kadar yaptıkları işler hakkında kısa bir bilgi verdi.

 Adem Ceylan niçin Yenimahalle’ye aday olduğunu ise “Yenimahalle halkının kaybetmiş olduğu son 5 yıl var. Sosyal Tesis, sağlık ve her türlü yatırım bakımından eksik kalmıştır. Yenimahalle Ankara’nın üçüncü büyük, Türkiye’nin ise yedinci büyük ilçesi, Ankara’nın hatta Türkiye’nin yıldız ilçesi. Türkiye’nin sayılı sanayi bölgeleri OSTİM, İvedik Organize Sanayi, GERSAN bu ilçede, GİMAT gibi çok önemli bir yer bu ilçe’de ama şimdiye kadar özellikle son dönemde yeterli değeri bulamamış.” diyerek açıkladı.

 Ceylan “Yenimahalle inşallah bu dönem el değiştirecek ve bundan sonrada değişmeyecek” dedi.

 Adem Ceylan Yenimahalle’yi ayağa kaldıracaklarını burada yaşayan halka hak ettikleri hizmeti vereceklerini belirterek Yenimahalle’ye yeniden güneş doğacağını söyledi.

 Şu anki yönetimde olan Yenimahalle Belediyesinin Demetevler, Şentepe, Yahyalar, Karşıyaka gibi semtlerine sosyal ve kültürel hiç yatırım yapmadığını, bu bölgede ki gençlerin spor aktiviteleri için başka yerlere üstelik araçla gittiklerini belirtti. Ceylan kendilerinin Yenimahalle’nin tüm semtlerine yatırım yapacaklarını söyledi.

 Daha önce İl Özel İdaresinde görev yaptığını söyleyen Ceylan “Rabbim nasip etti kendi memleketime hizmet ettim. Her bürokrata nasip olmaz bu” dedi. Bu hizmeti zamanında, sadece kırsal kesimde değil metropol ilçeler dahil 25 ilçeye 4.680.000 kişiye hizmet götürerek gerçekleştirdiklerini söyledi. Sadece altyapı değil eğitim kültür ve sosyal tesis anlamında birçok proje gerçekleştirdiklerinin altını çizerek Önemli olanın devletin imkânlarını millette buluşturmak olduğunu söyledi. Yenimahalle’de de bu hizmetleri katlayarak 5 katı 10 katı fazlasını yapacağız dedi.

 Projelerinin de hazır olduğunu belirten Ceylan bunlardan birkaç tanesini paylaştı. Gençlere yönelik spor sahalarından ve spor komplekslerinden örnekler verdi.

 Hep halkla iç içe olacaklarını söyleyen Ceylan halkın dilek ve isteklerini dikkate alıp ona göre plan program yapacaklarını belirtti. En fazla 3 ayda bir muhtarlarla bir araya gelerek sorunlara çözümler arayacaklarını söyledi.

 Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan programın sonunda “Sayın Başbakanımıza ve bizi bu göreve layık gören herkese teşekkür ederim. Özellikle merkezi idare ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Yenimahalle’yi ayağa kaldıracağız. Yenimahalle’nin beş yıl daha kaybetme lüksü yok” dedi.

 

artuklu haber ajansı-ankara 

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04